EuroHungaricum Közhasznú Alapítvány :: Rólunk

 

Az EuroHungaricum Alapítvány 2002-ben történt megalapítása óta az alábbi területeken végzi tevékenységét:
oktatás, környezetvédelem, egészségmegőrzés és non-profit rendezvényszervezés.
Működési területünk
Észak-Magyarország, Heves megye, Hatvani kistérség, ill. Közép-Magyarország, Pest megye, Budapest

Tapasztalataink 

Oktatás terén
- Környezet- és természetismereti tábor és iskolai programok szervezése és üzemeltetése.
- Oktatások, tréningek szervezése, környezeti nevelés program gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek  bentlakásos találkozó, tanfolyam keretében.

Környezetvédelem terén
- Komposztálási projektek: önkormányzatokkal együttműködve a komposztálás népszerűsítése, komposztáló ládák beszerzése és a települések lakosaihoz való kiszállítása.
- 2004 év óta működtet Heves megyében személyesen is igénybe vehető környezeti információs szolgálati központot.
- Rendezvények, találkozok szerevezése 2003 óta több nagy látogatottságnak örvendő konferenciát, találkozót, kiállítást szervezett ebben a témában

Egészségmegőrzés terén
- 2011 februárjában közreműködtünk az  . BSI Tüdőgyógyászati Kongresszus megszervezésében. A fórum a hazai és határon túli magyar gyermek- és felnőtt pulmonológusok, allergológusok számára került megszervezésre.
- TÁMOP-6.1.2 projekt megvalósításában Egészségmegőrzés és egészségtudatosság fejlesztésére programsorozatot bonyolítunk az Astron Informatikai Kft részére. Előadássorozatot tartunk, egyéni és céges egészségtervet dolgozunk ki.
- Légúti és tüdőbetegségek ingyenes szűrése országosan az EcoCenter Közhasznú Alapítvánnyal és egészségügyi civil szervezetekkel közösen, a veszélyeztettek elérése, tájékoztatása és segítség nyújtása érdekében.

Kommunikáció/PR területen:
- Rendezvények és találkozók teljes marketing és kommunikációs feladatai, kommunikációs tervek kampányok készítése civil szervezetek részére, a látogatottság szervezése, a sajtó és média megjelenés teljes körű ellenőrzése.

 

Ha többet szeretne megtudni rólunk, illetve tevékenységeinkről, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot bátran!